Opslagruimtes-huren.nl - Aalsmeer
          Homepage             Zoekopdracht             Tips             FAQ             Adverteren             Contact


Aalsmeer

Aalsmeerderweg
Aalsmeerderweg 497, 1432 ED Aalsmeer

Dit gebouw is aan de Aalsmeerderweg gelegen (naast Loogman Carwash) en heeft meerdere verdiepingen. Op deze verdiepingen zijn opslagunits gebouwd van diverse groottes. Er worden schone, droge, verwarmde en geventileerde opslagruimtes aangeboden. De opslagruimte is gemakkelijk te bereiken via de drive-through ingang. Er is ook een mogelijkheid tot het huren van een eigen postbus.

Meer informatie / prijsopgave


Achtergrond informatie over opslagruimte en self-storage in Aalsmeer

Self storage in Aalsmeer
Self storage in Aalsmeer is een doe-het-zelf vorm voor het opslaan van goederen voor zowel particulieren als bedrijven in Aalsmeer. Self storage is de meest flexibele oplossing voor zowel tijdelijk als permanente opslag in Aalsmeer. U kunt een ruimte huren, zo groot of zo klein als u nodig heeft, voor zo lang of kort als u wilt en u heeft altijd gratis toegang tot uw ruimte in Aalsmeer.

Verhuisbus in Aalsmeer
Veel aanbieders van opslagruimte in Aalsmeer stellen verhuisbussen ter beschikking of hebben afspraken met partners in Aalsmeer, zodat u via de aanbieder tegen gunstige voorwaarden een verhuisbus kunt huren in Aalsmeer.

Aanhangwagen in Aalsmeer
Veel aanbieders van opslagruimte in Aalsmeer stellen gratis een aanhangwagen ter beschikking of hebben afspraken met partners in Aalsmeer, zodat u via de aanbieder tegen gunstige voorwaarden een aanhangwagen kunt huren in Aalsmeer.

Verpakkingsmaterialen in Aalsmeer
De meeste aanbieders van self-storage in Aalsmeer hebben een zeer breed assortiment van verpakkingsmaterialen beschikbaar. Zo verkopen zij diverse dozen van verschillende afmetingen, inpakpapier, matrashoezen, meubelhoezen en tape.

Gereedschapverhuur in Aalsmeer
Veel aanbieders van opslagruimte in Aalsmeer hebben afspraken gemaakt met zakelijke partners in Aalsmeer zodat u als huurder kunt profiteren bij bijvoorbeeld het huren van een bus met een aantrekkelijke korting. Tevens worden er vaak zaken, zoals verhuiswielen of verhuisdekens gratis ter beschikking gesteld.

Wat kan ik allemaal opslaan in Aalsmeer?
Inboedel, goederen, archief of voorraad, bijna alles kan en mag. Het maakt niet uit hoe groot of hoe klein, zolang als het geen ontvlambare (chemische) producten, bederfelijke levensmiddelen of illegale goederen betreft.

Vaak wordt er bij self-storage in Aalsmeer onderscheid gemaakt tussen de verhuur van opslagruimte aan particulieren in Aalsmeer en de verhuur van opslagruimte aan bedrijven in Aalsmeer.

Particulier in Aalsmeer
Particulieren kunnen bijvoorbeeld in de volgende gevallen handig gebruik maken van self-storage:

  • Tijdens verbouwing van uw huis, om uw meubelen en andere inboedel op te slaan.
  • De opslag van vakantiespullen en andere seizoensartikelen, zoals ski's, skibox, surfboard, zeilen, spullen voor de boot etc.
  • Door gezinsuitbreiding wordt de ruimte in uw huis te krap
  • Meer ruimte tijdens een verhuizing
Bij de meeste aanbieders in Aalsmeer kunt u al opslagruimte huren vanaf 1m3.

Voordelen self-storage particulieren (huren van opslagruimte voor particulieren bij een aanbieder van self-storage in Aalsmeer):

  • Uw spullen staan veilig, droog en verwarmd
  • U betaalt alleen de opslagruimte die u nodig heeft
  • U kunt gebruik maken flexibele huurtermijnen
De database bevat panden van o.a de volgende opslagruimte en self-storage verhuurders in Aalsmeer: ABC-opslagunits, Allsafe, Boedelbeheer, Box-Inn, Brakenhoff, Citybox, Devon self storage, Easybox, Easy-unit, Eurobox self-storage, Extrabox self-storage, Huureenbox, Kubus, Safe storage, Shurgard, Space-winner, STOOR.

Opslagruimtes-huren.nl