Opslagruimtes-huren.nl - Alkmaar
          Homepage             Zoekopdracht             Tips             FAQ             Adverteren             Contact


Alkmaar

Helderseweg
Helderseweg 9, 1815 AB Alkmaar

In deze moderne vestiging, gelegen aan de Helderseweg worden enkele duizenden vierkante meters opslagruimte aangeboden. In units van verschillende grootte is opslagruimte te huur voor particulieren en bedrijven tegen zeer flexibele voorwaarden. In dit pand zijn uw eigendommen goed beveiligd en bovendien verzekerd.

Meer informatie / prijsopgave


Oudorp
Madame Curiestraat 11, 1821 BM Alkmaar

In deze vestiging, een voormalige Campina-locatie op bedrijventerrein Oudorp worden enkele duizenden vierkante meters opslagruimte aangeboden. In units van verschillende grootte is opslagruimte te huur voor particulieren en bedrijven tegen zeer flexibele voorwaarden. In dit pand zijn uw eigendommen goed beveiligd en bovendien verzekerd.

Meer informatie / prijsopgave


Achtergrond informatie over opslagruimte en self-storage in Alkmaar

Self storage in Alkmaar
Self storage in Alkmaar is een doe-het-zelf vorm voor het opslaan van goederen voor zowel particulieren als bedrijven in Alkmaar. Self storage is de meest flexibele oplossing voor zowel tijdelijk als permanente opslag in Alkmaar. U kunt een ruimte huren, zo groot of zo klein als u nodig heeft, voor zo lang of kort als u wilt en u heeft altijd gratis toegang tot uw ruimte in Alkmaar.

Verhuisbus in Alkmaar
Veel aanbieders van opslagruimte in Alkmaar stellen verhuisbussen ter beschikking of hebben afspraken met partners in Alkmaar, zodat u via de aanbieder tegen gunstige voorwaarden een verhuisbus kunt huren in Alkmaar.

Aanhangwagen in Alkmaar
Veel aanbieders van opslagruimte in Alkmaar stellen gratis een aanhangwagen ter beschikking of hebben afspraken met partners in Alkmaar, zodat u via de aanbieder tegen gunstige voorwaarden een aanhangwagen kunt huren in Alkmaar.

Verpakkingsmaterialen in Alkmaar
De meeste aanbieders van self-storage in Alkmaar hebben een zeer breed assortiment van verpakkingsmaterialen beschikbaar. Zo verkopen zij diverse dozen van verschillende afmetingen, inpakpapier, matrashoezen, meubelhoezen en tape.

Gereedschapverhuur in Alkmaar
Veel aanbieders van opslagruimte in Alkmaar hebben afspraken gemaakt met zakelijke partners in Alkmaar zodat u als huurder kunt profiteren bij bijvoorbeeld het huren van een bus met een aantrekkelijke korting. Tevens worden er vaak zaken, zoals verhuiswielen of verhuisdekens gratis ter beschikking gesteld.

Wat kan ik allemaal opslaan in Alkmaar?
Inboedel, goederen, archief of voorraad, bijna alles kan en mag. Het maakt niet uit hoe groot of hoe klein, zolang als het geen ontvlambare (chemische) producten, bederfelijke levensmiddelen of illegale goederen betreft.

Vaak wordt er bij self-storage in Alkmaar onderscheid gemaakt tussen de verhuur van opslagruimte aan particulieren in Alkmaar en de verhuur van opslagruimte aan bedrijven in Alkmaar.

Particulier in Alkmaar
Particulieren kunnen bijvoorbeeld in de volgende gevallen handig gebruik maken van self-storage:

  • Tijdens verbouwing van uw huis, om uw meubelen en andere inboedel op te slaan.
  • De opslag van vakantiespullen en andere seizoensartikelen, zoals ski's, skibox, surfboard, zeilen, spullen voor de boot etc.
  • Door gezinsuitbreiding wordt de ruimte in uw huis te krap
  • Meer ruimte tijdens een verhuizing
Bij de meeste aanbieders in Alkmaar kunt u al opslagruimte huren vanaf 1m3.

Voordelen self-storage particulieren (huren van opslagruimte voor particulieren bij een aanbieder van self-storage in Alkmaar):

  • Uw spullen staan veilig, droog en verwarmd
  • U betaalt alleen de opslagruimte die u nodig heeft
  • U kunt gebruik maken flexibele huurtermijnen
De database bevat panden van o.a de volgende opslagruimte en self-storage verhuurders in Alkmaar: ABC-opslagunits, Allsafe, Boedelbeheer, Box-Inn, Brakenhoff, Citybox, Devon self storage, Easybox, Easy-unit, Eurobox self-storage, Extrabox self-storage, Huureenbox, Kubus, Safe storage, Shurgard, Space-winner, STOOR.

© Opslagruimtes-huren.nl