Opslagruimtes-huren.nl - Alphen aan den Rijn
          Homepage             Zoekopdracht             Tips             FAQ             Adverteren             Contact


Alphen aan den Rijn

Prinses Margrietlaan
Prinses Margrietlaan 15, 2404 HA Alphen aan den Rijn

In dit pand wordt opslagruimte aangeboden van 1m3-50 m3, in overleg kunnen ook grotere ruimtes worden aangeboden. Naast inboedelverzekeringen worden ook diverse verpakkingsmaterialen aangeboden. Daarnaast is het in deze vestiging ook mogelijk om een eigen zakenadres (domicilie service) te huren.

Meer informatie / prijsopgave


Chr. Huygensweg
Chr. Huygensweg 6, 2408 AJ Alphen aan den Rijn

In dit pand worden ruimtes verhuurd voor de opslag van al uw spullen, zowel voor particulieren en bedrijven en u kunt bij hier al een opslag ruimte huren vanaf 12,50 euro per maand. Als particulier betaalt u geen btw en hoe langer u huurt, hoe goedkoper het wordt. Ook stelt deze verhuurder een verhuisbus ter beschikking. U kunt de verhuisbus lenen om uw spullen te vervoeren van of naar uw unit. De toegang tot deze opslagruimte wordt 24 uur per dag bewaakt.

Meer informatie / prijsopgave


Achtergrond informatie over opslagruimte en self-storage in Alphen aan den Rijn

Self storage in Alphen aan den Rijn
Self storage in Alphen aan den Rijn is een doe-het-zelf vorm voor het opslaan van goederen voor zowel particulieren als bedrijven in Alphen aan den Rijn. Self storage is de meest flexibele oplossing voor zowel tijdelijk als permanente opslag in Alphen aan den Rijn. U kunt een ruimte huren, zo groot of zo klein als u nodig heeft, voor zo lang of kort als u wilt en u heeft altijd gratis toegang tot uw ruimte in Alphen aan den Rijn.

Verhuisbus in Alphen aan den Rijn
Veel aanbieders van opslagruimte in Alphen aan den Rijn stellen verhuisbussen ter beschikking of hebben afspraken met partners in Alphen aan den Rijn, zodat u via de aanbieder tegen gunstige voorwaarden een verhuisbus kunt huren in Alphen aan den Rijn.

Aanhangwagen in Alphen aan den Rijn
Veel aanbieders van opslagruimte in Alphen aan den Rijn stellen gratis een aanhangwagen ter beschikking of hebben afspraken met partners in Alphen aan den Rijn, zodat u via de aanbieder tegen gunstige voorwaarden een aanhangwagen kunt huren in Alphen aan den Rijn.

Verpakkingsmaterialen in Alphen aan den Rijn
De meeste aanbieders van self-storage in Alphen aan den Rijn hebben een zeer breed assortiment van verpakkingsmaterialen beschikbaar. Zo verkopen zij diverse dozen van verschillende afmetingen, inpakpapier, matrashoezen, meubelhoezen en tape.

Gereedschapverhuur in Alphen aan den Rijn
Veel aanbieders van opslagruimte in Alphen aan den Rijn hebben afspraken gemaakt met zakelijke partners in Alphen aan den Rijn zodat u als huurder kunt profiteren bij bijvoorbeeld het huren van een bus met een aantrekkelijke korting. Tevens worden er vaak zaken, zoals verhuiswielen of verhuisdekens gratis ter beschikking gesteld.

Wat kan ik allemaal opslaan in Alphen aan den Rijn?
Inboedel, goederen, archief of voorraad, bijna alles kan en mag. Het maakt niet uit hoe groot of hoe klein, zolang als het geen ontvlambare (chemische) producten, bederfelijke levensmiddelen of illegale goederen betreft.

Vaak wordt er bij self-storage in Alphen aan den Rijn onderscheid gemaakt tussen de verhuur van opslagruimte aan particulieren in Alphen aan den Rijn en de verhuur van opslagruimte aan bedrijven in Alphen aan den Rijn.

Particulier in Alphen aan den Rijn
Particulieren kunnen bijvoorbeeld in de volgende gevallen handig gebruik maken van self-storage:

  • Tijdens verbouwing van uw huis, om uw meubelen en andere inboedel op te slaan.
  • De opslag van vakantiespullen en andere seizoensartikelen, zoals ski's, skibox, surfboard, zeilen, spullen voor de boot etc.
  • Door gezinsuitbreiding wordt de ruimte in uw huis te krap
  • Meer ruimte tijdens een verhuizing
Bij de meeste aanbieders in Alphen aan den Rijn kunt u al opslagruimte huren vanaf 1m3.

Voordelen self-storage particulieren (huren van opslagruimte voor particulieren bij een aanbieder van self-storage in Alphen aan den Rijn):

  • Uw spullen staan veilig, droog en verwarmd
  • U betaalt alleen de opslagruimte die u nodig heeft
  • U kunt gebruik maken flexibele huurtermijnen

De website Business-centers.nl biedt u een volledig overzicht van kantoorruimte huren in bedrijfsverzamelgebouw in Alphen aan den Rijn.

De database bevat panden van o.a de volgende opslagruimte en self-storage verhuurders in Alphen aan den Rijn: ABC-opslagunits, Allsafe, Boedelbeheer, Box-Inn, Brakenhoff, Citybox, Devon self storage, Easybox, Easy-unit, Eurobox self-storage, Extrabox self-storage, Huureenbox, Kubus, Safe storage, Shurgard, Space-winner, STOOR.

Opslagruimtes-huren.nl