Opslagruimtes-huren.nl - Arnhem
          Homepage             Zoekopdracht             Tips             FAQ             Adverteren             Contact


Arnhem

Dr. C. Lelyweg
Dr. C. Lelyweg 2, 6827 BH†Arnhem

Op deze locatie wordt zo'n 3800 vierkante meter aangeboden verdeeld over 1000 units die variŽren van 1 tm 50 vierkante meter. De opslagruimtes zijn goed geconditioneerd en de temperatuur is gegarandeerd minimaal 12 graden. Er worden gratis aanhangwagens aangeboden voor particulieren. De ruimtes zijn bereikbaar van 06.00 tot 23.00 uur.

Meer informatie / prijsopgave


Achtergrond informatie over opslagruimte en self-storage in Arnhem

Self storage in Arnhem
Self storage in Arnhem is een doe-het-zelf vorm voor het opslaan van goederen voor zowel particulieren als bedrijven in Arnhem. Self storage is de meest flexibele oplossing voor zowel tijdelijk als permanente opslag in Arnhem. U kunt een ruimte huren, zo groot of zo klein als u nodig heeft, voor zo lang of kort als u wilt en u heeft altijd gratis toegang tot uw ruimte in Arnhem.

Verhuisbus in Arnhem
Veel aanbieders van opslagruimte in Arnhem stellen verhuisbussen ter beschikking of hebben afspraken met partners in Arnhem, zodat u via de aanbieder tegen gunstige voorwaarden een verhuisbus kunt huren in Arnhem.

Aanhangwagen in Arnhem
Veel aanbieders van opslagruimte in Arnhem stellen gratis een aanhangwagen ter beschikking of hebben afspraken met partners in Arnhem, zodat u via de aanbieder tegen gunstige voorwaarden een aanhangwagen kunt huren in Arnhem.

Verpakkingsmaterialen in Arnhem
De meeste aanbieders van self-storage in Arnhem hebben een zeer breed assortiment van verpakkingsmaterialen beschikbaar. Zo verkopen zij diverse dozen van verschillende afmetingen, inpakpapier, matrashoezen, meubelhoezen en tape.

Gereedschapverhuur in Arnhem
Veel aanbieders van opslagruimte in Arnhem hebben afspraken gemaakt met zakelijke partners in Arnhem zodat u als huurder kunt profiteren bij bijvoorbeeld het huren van een bus met een aantrekkelijke korting. Tevens worden er vaak zaken, zoals verhuiswielen of verhuisdekens gratis ter beschikking gesteld.

Wat kan ik allemaal opslaan in Arnhem?
Inboedel, goederen, archief of voorraad, bijna alles kan en mag. Het maakt niet uit hoe groot of hoe klein, zolang als het geen ontvlambare (chemische) producten, bederfelijke levensmiddelen of illegale goederen betreft.

Vaak wordt er bij self-storage in Arnhem onderscheid gemaakt tussen de verhuur van opslagruimte aan particulieren in Arnhem en de verhuur van opslagruimte aan bedrijven in Arnhem.

Particulier in Arnhem
Particulieren kunnen bijvoorbeeld in de volgende gevallen handig gebruik maken van self-storage:

  • Tijdens verbouwing van uw huis, om uw meubelen en andere inboedel op te slaan.
  • De opslag van vakantiespullen en andere seizoensartikelen, zoals ski's, skibox, surfboard, zeilen, spullen voor de boot etc.
  • Door gezinsuitbreiding wordt de ruimte in uw huis te krap
  • Meer ruimte tijdens een verhuizing
Bij de meeste aanbieders in Arnhem kunt u al opslagruimte huren vanaf 1m3.

Voordelen self-storage particulieren (huren van opslagruimte voor particulieren bij een aanbieder van self-storage in Arnhem):

  • Uw spullen staan veilig, droog en verwarmd
  • U betaalt alleen de opslagruimte die u nodig heeft
  • U kunt gebruik maken flexibele huurtermijnen

De website Business-centers.nl biedt u een volledig overzicht van kantoorruimte huren in bedrijfsverzamelgebouw in Arnhem.

De database bevat panden van o.a de volgende opslagruimte en self-storage verhuurders in Arnhem: ABC-opslagunits, Allsafe, Boedelbeheer, Box-Inn, Brakenhoff, Citybox, Devon self storage, Easybox, Easy-unit, Eurobox self-storage, Extrabox self-storage, Huureenbox, Kubus, Safe storage, Shurgard, Space-winner, STOOR.

© Opslagruimtes-huren.nl