Opslagruimtes-huren.nl - Den Haag
          Homepage             Zoekopdracht             Tips             FAQ             Adverteren             Contact


Den Haag

Saturnusstraat
Saturnusstraat 36, 2516 AH Den Haag

Op deze locatie wordt zo'n 9200 vierkante meter aangeboden verdeeld over 1365 units die variŽren van 1 tm 100 vierkante meter. De opslagruimtes zijn goed geconditioneerd en de temperatuur is gegarandeerd minimaal 12 graden. Er worden gratis aanhangwagens aangeboden voor particulieren. De ruimtes zijn bereikbaar van 06.00 tot 23.00 uur.

Meer informatie / prijsopgave


Verheeskade
Verheeskade 329, 2521 DE Den Haag

In dit pand gelegen aan de verheeskade wordt opslagruimte in diverse units aangeboden. Het biedt een tijdelijke en/of permanente oplossing voor iedere vorm van opslag die u nodig kunt hebben. Als uw ruimte thuis of op de zaak niet meer toereikend is of als er veranderingen in uw leven of woonsituatie staan te gebeuren, biedt dit pand u makkelijke opslagmogelijkheden zonder stress. De opslagruimtes zijn schoon, droog, veilig en bevinden zich in speciaal daarvoor ingerichte gebouwen.

Meer informatie / prijsopgave


Lozerlaan
De Werf 46, 2544 EK Den Haag

In dit pand gelegen aan "de werf" nabij de lozerlaan wordt opslagruimte in diverse units aangeboden. Het biedt een tijdelijke en/of permanente oplossing voor iedere vorm van opslag die u nodig kunt hebben. Als uw ruimte thuis of op de zaak niet meer toereikend is of als er veranderingen in uw leven of woonsituatie staan te gebeuren, biedt dit pand u makkelijke opslagmogelijkheden zonder stress. De opslagruimtes zijn schoon, droog, veilig en bevinden zich in speciaal daarvoor ingerichte gebouwen.

Meer informatie / prijsopgave


Den Haag Zuid
's-Gravenzandseweg 24, 2291 PE Wateringen

Op deze locatie wordt zo'n 2400 vierkante meter aangeboden verdeeld over 600 units die variŽren van 1 tm 50 vierkante meter. De opslagruimtes zijn goed geconditioneerd en de temperatuur is gegarandeerd minimaal 12 graden. Er worden gratis aanhangwagens aangeboden voor particulieren. De ruimtes zijn bereikbaar van 06.00 tot 23.00 uur.

Meer informatie / prijsopgave


Achtergrond informatie over opslagruimte en self-storage in Den Haag

Self storage in Den Haag
Self storage in Den Haag is een doe-het-zelf vorm voor het opslaan van goederen voor zowel particulieren als bedrijven in Den Haag. Self storage is de meest flexibele oplossing voor zowel tijdelijk als permanente opslag in Den Haag. U kunt een ruimte huren, zo groot of zo klein als u nodig heeft, voor zo lang of kort als u wilt en u heeft altijd gratis toegang tot uw ruimte in Den Haag.

Verhuisbus in Den Haag
Veel aanbieders van opslagruimte in Den Haag stellen verhuisbussen ter beschikking of hebben afspraken met partners in Den Haag, zodat u via de aanbieder tegen gunstige voorwaarden een verhuisbus kunt huren in Den Haag.

Aanhangwagen in Den Haag
Veel aanbieders van opslagruimte in Den Haag stellen gratis een aanhangwagen ter beschikking of hebben afspraken met partners in Den Haag, zodat u via de aanbieder tegen gunstige voorwaarden een aanhangwagen kunt huren in Den Haag.

Verpakkingsmaterialen in Den Haag
De meeste aanbieders van self-storage in Den Haag hebben een zeer breed assortiment van verpakkingsmaterialen beschikbaar. Zo verkopen zij diverse dozen van verschillende afmetingen, inpakpapier, matrashoezen, meubelhoezen en tape.

Gereedschapverhuur in Den Haag
Veel aanbieders van opslagruimte in Den Haag hebben afspraken gemaakt met zakelijke partners in Den Haag zodat u als huurder kunt profiteren bij bijvoorbeeld het huren van een bus met een aantrekkelijke korting. Tevens worden er vaak zaken, zoals verhuiswielen of verhuisdekens gratis ter beschikking gesteld.

Wat kan ik allemaal opslaan in Den Haag?
Inboedel, goederen, archief of voorraad, bijna alles kan en mag. Het maakt niet uit hoe groot of hoe klein, zolang als het geen ontvlambare (chemische) producten, bederfelijke levensmiddelen of illegale goederen betreft.

Vaak wordt er bij self-storage in Den Haag onderscheid gemaakt tussen de verhuur van opslagruimte aan particulieren in Den Haag en de verhuur van opslagruimte aan bedrijven in Den Haag.

Particulier in Den Haag
Particulieren kunnen bijvoorbeeld in de volgende gevallen handig gebruik maken van self-storage:

  • Tijdens verbouwing van uw huis, om uw meubelen en andere inboedel op te slaan.
  • De opslag van vakantiespullen en andere seizoensartikelen, zoals ski's, skibox, surfboard, zeilen, spullen voor de boot etc.
  • Door gezinsuitbreiding wordt de ruimte in uw huis te krap
  • Meer ruimte tijdens een verhuizing
Bij de meeste aanbieders in Den Haag kunt u al opslagruimte huren vanaf 1m3.

Voordelen self-storage particulieren (huren van opslagruimte voor particulieren bij een aanbieder van self-storage in Den Haag):

  • Uw spullen staan veilig, droog en verwarmd
  • U betaalt alleen de opslagruimte die u nodig heeft
  • U kunt gebruik maken flexibele huurtermijnen

De website Business-centers.nl biedt u een volledig overzicht van kantoorruimte huren in bedrijfsverzamelgebouw in Den Haag.

De database bevat panden van o.a de volgende opslagruimte en self-storage verhuurders in Den Haag: ABC-opslagunits, Allsafe, Boedelbeheer, Box-Inn, Brakenhoff, Citybox, Devon self storage, Easybox, Easy-unit, Eurobox self-storage, Extrabox self-storage, Huureenbox, Kubus, Safe storage, Shurgard, Space-winner, STOOR.

© Opslagruimtes-huren.nl