Opslagruimtes-huren.nl - Leeuwarden
          Homepage             Zoekopdracht             Tips             FAQ             Adverteren             Contact


Leeuwarden

De Hemrik
Apolloweg 3a, 8938 AT Leeuwarden

Op deze locatie wordt opslagruimte aangeboden die u kunt gebruiken voor bijvoorbeeld inboedelopslag , archiefopslag , meubelopslag , goederenopslag of tijdelijke overslag. Er is ruimte beschikbaar vanaf 1m3 tot en met 200m3 in diverse units tegen flexibele voorwaarden.

Meer informatie / prijsopgave


Achtergrond informatie over opslagruimte en self-storage in Leeuwarden

Self storage in Leeuwarden
Self storage in Leeuwarden is een doe-het-zelf vorm voor het opslaan van goederen voor zowel particulieren als bedrijven in Leeuwarden. Self storage is de meest flexibele oplossing voor zowel tijdelijk als permanente opslag in Leeuwarden. U kunt een ruimte huren, zo groot of zo klein als u nodig heeft, voor zo lang of kort als u wilt en u heeft altijd gratis toegang tot uw ruimte in Leeuwarden.

Verhuisbus in Leeuwarden
Veel aanbieders van opslagruimte in Leeuwarden stellen verhuisbussen ter beschikking of hebben afspraken met partners in Leeuwarden, zodat u via de aanbieder tegen gunstige voorwaarden een verhuisbus kunt huren in Leeuwarden.

Aanhangwagen in Leeuwarden
Veel aanbieders van opslagruimte in Leeuwarden stellen gratis een aanhangwagen ter beschikking of hebben afspraken met partners in Leeuwarden, zodat u via de aanbieder tegen gunstige voorwaarden een aanhangwagen kunt huren in Leeuwarden.

Verpakkingsmaterialen in Leeuwarden
De meeste aanbieders van self-storage in Leeuwarden hebben een zeer breed assortiment van verpakkingsmaterialen beschikbaar. Zo verkopen zij diverse dozen van verschillende afmetingen, inpakpapier, matrashoezen, meubelhoezen en tape.

Gereedschapverhuur in Leeuwarden
Veel aanbieders van opslagruimte in Leeuwarden hebben afspraken gemaakt met zakelijke partners in Leeuwarden zodat u als huurder kunt profiteren bij bijvoorbeeld het huren van een bus met een aantrekkelijke korting. Tevens worden er vaak zaken, zoals verhuiswielen of verhuisdekens gratis ter beschikking gesteld.

Wat kan ik allemaal opslaan in Leeuwarden?
Inboedel, goederen, archief of voorraad, bijna alles kan en mag. Het maakt niet uit hoe groot of hoe klein, zolang als het geen ontvlambare (chemische) producten, bederfelijke levensmiddelen of illegale goederen betreft.

Vaak wordt er bij self-storage in Leeuwarden onderscheid gemaakt tussen de verhuur van opslagruimte aan particulieren in Leeuwarden en de verhuur van opslagruimte aan bedrijven in Leeuwarden.

Particulier in Leeuwarden
Particulieren kunnen bijvoorbeeld in de volgende gevallen handig gebruik maken van self-storage:

  • Tijdens verbouwing van uw huis, om uw meubelen en andere inboedel op te slaan.
  • De opslag van vakantiespullen en andere seizoensartikelen, zoals ski's, skibox, surfboard, zeilen, spullen voor de boot etc.
  • Door gezinsuitbreiding wordt de ruimte in uw huis te krap
  • Meer ruimte tijdens een verhuizing
Bij de meeste aanbieders in Leeuwarden kunt u al opslagruimte huren vanaf 1m3.

Voordelen self-storage particulieren (huren van opslagruimte voor particulieren bij een aanbieder van self-storage in Leeuwarden):

  • Uw spullen staan veilig, droog en verwarmd
  • U betaalt alleen de opslagruimte die u nodig heeft
  • U kunt gebruik maken flexibele huurtermijnen

De website Business-centers.nl biedt u een volledig overzicht van kantoorruimte huren in bedrijfsverzamelgebouw in Leeuwarden.

De database bevat panden van o.a de volgende opslagruimte en self-storage verhuurders in Leeuwarden: ABC-opslagunits, Allsafe, Boedelbeheer, Box-Inn, Brakenhoff, Citybox, Devon self storage, Easybox, Easy-unit, Eurobox self-storage, Extrabox self-storage, Huureenbox, Kubus, Safe storage, Shurgard, Space-winner, STOOR.

Opslagruimtes-huren.nl