Opslagruimtes-huren.nl - Nijmegen
          Homepage             Zoekopdracht             Tips             FAQ             Adverteren             Contact


Nijmegen

Energieweg
Energieweg 11, 6541 CW Nijmegen

Op deze locatie aan de energieweg wordt zo'n 2400 vierkante meter aangeboden verdeeld over 600 units die variŽren van 1 tm 100 vierkante meter. De opslagruimtes zijn goed geconditioneerd en de temperatuur is gegarandeerd minimaal 12 graden. Er worden gratis aanhangwagens aangeboden voor particulieren. De ruimtes zijn bereikbaar van 06.00 tot 23.00 uur.

Meer informatie / prijsopgave


Koopvaardijweg
Koopvaardijweg 1, 6541 BR Nijmegen

In dit pand gelegen op industrieterrein Noordkanaalhaven aan de koopvaardijweg wordt opslagruimte in diverse units aangeboden. Het biedt een tijdelijke en/of permanente oplossing voor iedere vorm van opslag die u nodig kunt hebben. Als uw ruimte thuis of op de zaak niet meer toereikend is of als er veranderingen in uw leven of woonsituatie staan te gebeuren, biedt dit pand u makkelijke opslagmogelijkheden zonder stress. De opslagruimtes zijn schoon, droog, veilig en bevinden zich in speciaal daarvoor ingerichte gebouwen.

Meer informatie / prijsopgave


Achtergrond informatie over opslagruimte en self-storage in Nijmegen

Self storage in Nijmegen
Self storage in Nijmegen is een doe-het-zelf vorm voor het opslaan van goederen voor zowel particulieren als bedrijven in Nijmegen. Self storage is de meest flexibele oplossing voor zowel tijdelijk als permanente opslag in Nijmegen. U kunt een ruimte huren, zo groot of zo klein als u nodig heeft, voor zo lang of kort als u wilt en u heeft altijd gratis toegang tot uw ruimte in Nijmegen.

Verhuisbus in Nijmegen
Veel aanbieders van opslagruimte in Nijmegen stellen verhuisbussen ter beschikking of hebben afspraken met partners in Nijmegen, zodat u via de aanbieder tegen gunstige voorwaarden een verhuisbus kunt huren in Nijmegen.

Aanhangwagen in Nijmegen
Veel aanbieders van opslagruimte in Nijmegen stellen gratis een aanhangwagen ter beschikking of hebben afspraken met partners in Nijmegen, zodat u via de aanbieder tegen gunstige voorwaarden een aanhangwagen kunt huren in Nijmegen.

Verpakkingsmaterialen in Nijmegen
De meeste aanbieders van self-storage in Nijmegen hebben een zeer breed assortiment van verpakkingsmaterialen beschikbaar. Zo verkopen zij diverse dozen van verschillende afmetingen, inpakpapier, matrashoezen, meubelhoezen en tape.

Gereedschapverhuur in Nijmegen
Veel aanbieders van opslagruimte in Nijmegen hebben afspraken gemaakt met zakelijke partners in Nijmegen zodat u als huurder kunt profiteren bij bijvoorbeeld het huren van een bus met een aantrekkelijke korting. Tevens worden er vaak zaken, zoals verhuiswielen of verhuisdekens gratis ter beschikking gesteld.

Wat kan ik allemaal opslaan in Nijmegen?
Inboedel, goederen, archief of voorraad, bijna alles kan en mag. Het maakt niet uit hoe groot of hoe klein, zolang als het geen ontvlambare (chemische) producten, bederfelijke levensmiddelen of illegale goederen betreft.

Vaak wordt er bij self-storage in Nijmegen onderscheid gemaakt tussen de verhuur van opslagruimte aan particulieren in Nijmegen en de verhuur van opslagruimte aan bedrijven in Nijmegen.

Particulier in Nijmegen
Particulieren kunnen bijvoorbeeld in de volgende gevallen handig gebruik maken van self-storage:

  • Tijdens verbouwing van uw huis, om uw meubelen en andere inboedel op te slaan.
  • De opslag van vakantiespullen en andere seizoensartikelen, zoals ski's, skibox, surfboard, zeilen, spullen voor de boot etc.
  • Door gezinsuitbreiding wordt de ruimte in uw huis te krap
  • Meer ruimte tijdens een verhuizing
Bij de meeste aanbieders in Nijmegen kunt u al opslagruimte huren vanaf 1m3.

Voordelen self-storage particulieren (huren van opslagruimte voor particulieren bij een aanbieder van self-storage in Nijmegen):

  • Uw spullen staan veilig, droog en verwarmd
  • U betaalt alleen de opslagruimte die u nodig heeft
  • U kunt gebruik maken flexibele huurtermijnen

De website Business-centers.nl biedt u een volledig overzicht van kantoorruimte huren in bedrijfsverzamelgebouw in Nijmegen.

De database bevat panden van o.a de volgende opslagruimte en self-storage verhuurders in Nijmegen: ABC-opslagunits, Allsafe, Boedelbeheer, Box-Inn, Brakenhoff, Citybox, Devon self storage, Easybox, Easy-unit, Eurobox self-storage, Extrabox self-storage, Huureenbox, Kubus, Safe storage, Shurgard, Space-winner, STOOR.

© Opslagruimtes-huren.nl