Opslagruimtes-huren.nl - Noordwijk
          Homepage             Zoekopdracht             Tips             FAQ             Adverteren             Contact


Noordwijk

Klei-oost
De Hooge Krocht 1, 2201 TP Noordwijk

In deze moderne vestiging, gelegen op het industrieterrein Klei-oost worden enkele duizenden vierkante meters opslagruimte aangeboden. In units van verschillende grootte is opslagruimte te huur voor particulieren en bedrijven tegen zeer flexibele voorwaarden. In dit pand zijn uw eigendommen goed beveiligd en bovendien verzekerd.

Meer informatie / prijsopgave


Achtergrond informatie over opslagruimte en self-storage in Noordwijk

Self storage in Noordwijk
Self storage in Noordwijk is een doe-het-zelf vorm voor het opslaan van goederen voor zowel particulieren als bedrijven in Noordwijk. Self storage is de meest flexibele oplossing voor zowel tijdelijk als permanente opslag in Noordwijk. U kunt een ruimte huren, zo groot of zo klein als u nodig heeft, voor zo lang of kort als u wilt en u heeft altijd gratis toegang tot uw ruimte in Noordwijk.

Verhuisbus in Noordwijk
Veel aanbieders van opslagruimte in Noordwijk stellen verhuisbussen ter beschikking of hebben afspraken met partners in Noordwijk, zodat u via de aanbieder tegen gunstige voorwaarden een verhuisbus kunt huren in Noordwijk.

Aanhangwagen in Noordwijk
Veel aanbieders van opslagruimte in Noordwijk stellen gratis een aanhangwagen ter beschikking of hebben afspraken met partners in Noordwijk, zodat u via de aanbieder tegen gunstige voorwaarden een aanhangwagen kunt huren in Noordwijk.

Verpakkingsmaterialen in Noordwijk
De meeste aanbieders van self-storage in Noordwijk hebben een zeer breed assortiment van verpakkingsmaterialen beschikbaar. Zo verkopen zij diverse dozen van verschillende afmetingen, inpakpapier, matrashoezen, meubelhoezen en tape.

Gereedschapverhuur in Noordwijk
Veel aanbieders van opslagruimte in Noordwijk hebben afspraken gemaakt met zakelijke partners in Noordwijk zodat u als huurder kunt profiteren bij bijvoorbeeld het huren van een bus met een aantrekkelijke korting. Tevens worden er vaak zaken, zoals verhuiswielen of verhuisdekens gratis ter beschikking gesteld.

Wat kan ik allemaal opslaan in Noordwijk?
Inboedel, goederen, archief of voorraad, bijna alles kan en mag. Het maakt niet uit hoe groot of hoe klein, zolang als het geen ontvlambare (chemische) producten, bederfelijke levensmiddelen of illegale goederen betreft.

Vaak wordt er bij self-storage in Noordwijk onderscheid gemaakt tussen de verhuur van opslagruimte aan particulieren in Noordwijk en de verhuur van opslagruimte aan bedrijven in Noordwijk.

Particulier in Noordwijk
Particulieren kunnen bijvoorbeeld in de volgende gevallen handig gebruik maken van self-storage:

  • Tijdens verbouwing van uw huis, om uw meubelen en andere inboedel op te slaan.
  • De opslag van vakantiespullen en andere seizoensartikelen, zoals ski's, skibox, surfboard, zeilen, spullen voor de boot etc.
  • Door gezinsuitbreiding wordt de ruimte in uw huis te krap
  • Meer ruimte tijdens een verhuizing
Bij de meeste aanbieders in Noordwijk kunt u al opslagruimte huren vanaf 1m3.

Voordelen self-storage particulieren (huren van opslagruimte voor particulieren bij een aanbieder van self-storage in Noordwijk):

  • Uw spullen staan veilig, droog en verwarmd
  • U betaalt alleen de opslagruimte die u nodig heeft
  • U kunt gebruik maken flexibele huurtermijnen
De database bevat panden van o.a de volgende opslagruimte en self-storage verhuurders in Noordwijk: ABC-opslagunits, Allsafe, Boedelbeheer, Box-Inn, Brakenhoff, Citybox, Devon self storage, Easybox, Easy-unit, Eurobox self-storage, Extrabox self-storage, Huureenbox, Kubus, Safe storage, Shurgard, Space-winner, STOOR.

Opslagruimtes-huren.nl