Opslagruimtes-huren.nl - Rotterdam
          Homepage             Zoekopdracht             Tips             FAQ             Adverteren             Contact


Rotterdam

Rotterdam Zuid
Korte Stadionweg 107, 3077 ME Rotterdam

Op deze locatie aan de Korte Stadionweg wordt zo'n 3500 vierkante meter aangeboden verdeeld over 1200 units die variėren van 1 tm 50 vierkante meter. De opslagruimtes zijn goed geconditioneerd en de temperatuur is gegarandeerd minimaal 12 graden. Er worden gratis aanhangwagens aangeboden voor particulieren. De ruimtes zijn bereikbaar van 06.00 tot 23.00 uur.

Meer informatie / prijsopgave


Stadionweg
Stadionweg 35 a, 3077 AP Rotterdam

In dit pand gelegen aan de stadionweg vlakbij De Kuip wordt opslagruimte in diverse units aangeboden. Het biedt een tijdelijke en/of permanente oplossing voor iedere vorm van opslag die u nodig kunt hebben. Als uw ruimte thuis of op de zaak niet meer toereikend is of als er veranderingen in uw leven of woonsituatie staan te gebeuren, biedt dit pand u makkelijke opslagmogelijkheden zonder stress. De opslagruimtes zijn schoon, droog, veilig en bevinden zich in speciaal daarvoor ingerichte gebouwen.

Meer informatie / prijsopgave


Rotterdam Alexandrium
Tinstraat 16, 3067 GP Rotterdam

In dit pand gelegen aan de tinstraat nabij winkelcentrum Oosterhof wordt opslagruimte in diverse units aangeboden. Het biedt een tijdelijke en/of permanente oplossing voor iedere vorm van opslag die u nodig kunt hebben. Als uw ruimte thuis of op de zaak niet meer toereikend is of als er veranderingen in uw leven of woonsituatie staan te gebeuren, biedt dit pand u makkelijke opslagmogelijkheden zonder stress. De opslagruimtes zijn schoon, droog, veilig en bevinden zich in speciaal daarvoor ingerichte gebouwen.

Meer informatie / prijsopgave


Mini Opslag Rotterdam
Thurledeweg 125, 3044 ER Rotterdam

Verhuizen, verbouwen, samenwonen of een lange reis? En ruimte nodig voor uw inboedel, motor of voorraad? Bij Mini Opslag Rotterdam bent u er van verzekerd dat uw spullen veilig en droog staan. En dat tegen de laagste prijsgarantie! Er is 24 uur per dag cameratoezicht en uw unit is beveiligd met een uniek alarm. U huurt al vanaf € 1,40 per week. De units zijn 7 dagen per week toegankelijk van 06.00 tot 23.00 uur, ook 24 uurs ruimtes. U kunt gemakkelijk laden en lossen voor uw unit. Bovendien kunt u gratis gebruik van verhuisbus of aanhangwagen.

Meer informatie / prijsopgave


Rotterdam Noord
Giessenweg 20, 3044 AL Rotterdam

Op deze locatie aan de Giessenweg wordt zo'n 3500 vierkante meter aangeboden verdeeld over 1150 units die variėren van 1 tm 100 vierkante meter. De opslagruimtes zijn goed geconditioneerd en de temperatuur is gegarandeerd minimaal 12 graden. Er worden gratis aanhangwagens aangeboden voor particulieren. De ruimtes zijn bereikbaar van 06.00 tot 23.00 uur.

Meer informatie / prijsopgave


Spaanse Polder
Schuttevaerweg 39, 3044 BA Rotterdam

In dit pand gelegen aan de schuttevaerweg naast carpetland wordt opslagruimte in diverse units aangeboden. Het biedt een tijdelijke en/of permanente oplossing voor iedere vorm van opslag die u nodig kunt hebben. Als uw ruimte thuis of op de zaak niet meer toereikend is of als er veranderingen in uw leven of woonsituatie staan te gebeuren, biedt dit pand u makkelijke opslagmogelijkheden zonder stress. De opslagruimtes zijn schoon, droog, veilig en bevinden zich in speciaal daarvoor ingerichte gebouwen.

Meer informatie / prijsopgave


Rotterdam Noord
Ceintuurbaan 213a, 3051 KC Rotterdam

In dit pand gelegen aan de Ceintuurbaan wordt opslagruimte aangeboden van 1m3-50 m3, in overleg kunnen ook grotere ruimtes worden aangeboden. Naast inboedelverzekeringen worden ook diverse verpakkingsmaterialen aangeboden. Daarnaast is het in deze vestiging ook mogelijk om een eigen zakenadres (domicilie service) te huren.

Meer informatie / prijsopgave


Rotterdam Zuid
Olympiaweg 16 - 30, 3077 AL Rotterdam

In dit pand, gelegen aan de Olympiaweg, naast de Kuip, wordt opslagruimte aangeboden van 1m3-50 m3, in overleg kunnen ook grotere ruimtes worden aangeboden. Naast inboedelverzekeringen worden ook diverse verpakkingsmaterialen (verhuisdozen etc.) aangeboden. Daarnaast is het in deze vestiging ook mogelijk om een eigen zakenadres (domicilie service) te huren.

Meer informatie / prijsopgave


Oud Beijerland
Willem Beukelszstraat 16, 3261 LV Oud Beijerland

Op deze locatie wordt opslagruimte aangeboden die u kunt gebruiken voor bijvoorbeeld inboedelopslag , archiefopslag , meubelopslag , goederenopslag of tijdelijke overslag. Er is ruimte beschikbaar vanaf 1m3 tot en met 200m3 in diverse units tegen flexibele voorwaarden. Extra grote formaten units tegen aantrekkelijke prijzen.

Meer informatie / prijsopgave


Achtergrond informatie over opslagruimte en self-storage in Rotterdam

Self storage in Rotterdam
Self storage in Rotterdam is een doe-het-zelf vorm voor het opslaan van goederen voor zowel particulieren als bedrijven in Rotterdam. Self storage is de meest flexibele oplossing voor zowel tijdelijk als permanente opslag in Rotterdam. U kunt een ruimte huren, zo groot of zo klein als u nodig heeft, voor zo lang of kort als u wilt en u heeft altijd gratis toegang tot uw ruimte in Rotterdam.

Verhuisbus in Rotterdam
Veel aanbieders van opslagruimte in Rotterdam stellen verhuisbussen ter beschikking of hebben afspraken met partners in Rotterdam, zodat u via de aanbieder tegen gunstige voorwaarden een verhuisbus kunt huren in Rotterdam.

Aanhangwagen in Rotterdam
Veel aanbieders van opslagruimte in Rotterdam stellen gratis een aanhangwagen ter beschikking of hebben afspraken met partners in Rotterdam, zodat u via de aanbieder tegen gunstige voorwaarden een aanhangwagen kunt huren in Rotterdam.

Verpakkingsmaterialen in Rotterdam
De meeste aanbieders van self-storage in Rotterdam hebben een zeer breed assortiment van verpakkingsmaterialen beschikbaar. Zo verkopen zij diverse dozen van verschillende afmetingen, inpakpapier, matrashoezen, meubelhoezen en tape.

Gereedschapverhuur in Rotterdam
Veel aanbieders van opslagruimte in Rotterdam hebben afspraken gemaakt met zakelijke partners in Rotterdam zodat u als huurder kunt profiteren bij bijvoorbeeld het huren van een bus met een aantrekkelijke korting. Tevens worden er vaak zaken, zoals verhuiswielen of verhuisdekens gratis ter beschikking gesteld.

Wat kan ik allemaal opslaan in Rotterdam?
Inboedel, goederen, archief of voorraad, bijna alles kan en mag. Het maakt niet uit hoe groot of hoe klein, zolang als het geen ontvlambare (chemische) producten, bederfelijke levensmiddelen of illegale goederen betreft.

Vaak wordt er bij self-storage in Rotterdam onderscheid gemaakt tussen de verhuur van opslagruimte aan particulieren in Rotterdam en de verhuur van opslagruimte aan bedrijven in Rotterdam.

Particulier in Rotterdam
Particulieren kunnen bijvoorbeeld in de volgende gevallen handig gebruik maken van self-storage:

  • Tijdens verbouwing van uw huis, om uw meubelen en andere inboedel op te slaan.
  • De opslag van vakantiespullen en andere seizoensartikelen, zoals ski's, skibox, surfboard, zeilen, spullen voor de boot etc.
  • Door gezinsuitbreiding wordt de ruimte in uw huis te krap
  • Meer ruimte tijdens een verhuizing
Bij de meeste aanbieders in Rotterdam kunt u al opslagruimte huren vanaf 1m3.

Voordelen self-storage particulieren (huren van opslagruimte voor particulieren bij een aanbieder van self-storage in Rotterdam):

  • Uw spullen staan veilig, droog en verwarmd
  • U betaalt alleen de opslagruimte die u nodig heeft
  • U kunt gebruik maken flexibele huurtermijnen

De website Business-centers.nl biedt u een volledig overzicht van kantoorruimte huren in bedrijfsverzamelgebouw in Rotterdam.

De database bevat panden van o.a de volgende opslagruimte en self-storage verhuurders in Rotterdam: ABC-opslagunits, Allsafe, Boedelbeheer, Box-Inn, Brakenhoff, Citybox, Devon self storage, Easybox, Easy-unit, Eurobox self-storage, Extrabox self-storage, Huureenbox, Kubus, Safe storage, Shurgard, Space-winner, STOOR.

© Opslagruimtes-huren.nl