Opslagruimtes-huren.nl - Schiedam
          Homepage             Zoekopdracht             Tips             FAQ             Adverteren             Contact


Schiedam

Philippusweg
Philippusweg 2 - 8, 3125 AS Schiedam

In dit pand, gelegen aan de Philippusweg wordt opslagruimte aangeboden van 1m3-50 m3, in overleg kunnen ook grotere ruimtes worden aangeboden. Naast inboedelverzekeringen worden ook diverse verpakkingsmaterialen (verhuisdozen etc.) aangeboden. Daarnaast is het in deze vestiging ook mogelijk om een eigen zakenadres (domicilie service) te huren.

Meer informatie / prijsopgave


Achtergrond informatie over opslagruimte en self-storage in Schiedam

Self storage in Schiedam
Self storage in Schiedam is een doe-het-zelf vorm voor het opslaan van goederen voor zowel particulieren als bedrijven in Schiedam. Self storage is de meest flexibele oplossing voor zowel tijdelijk als permanente opslag in Schiedam. U kunt een ruimte huren, zo groot of zo klein als u nodig heeft, voor zo lang of kort als u wilt en u heeft altijd gratis toegang tot uw ruimte in Schiedam.

Verhuisbus in Schiedam
Veel aanbieders van opslagruimte in Schiedam stellen verhuisbussen ter beschikking of hebben afspraken met partners in Schiedam, zodat u via de aanbieder tegen gunstige voorwaarden een verhuisbus kunt huren in Schiedam.

Aanhangwagen in Schiedam
Veel aanbieders van opslagruimte in Schiedam stellen gratis een aanhangwagen ter beschikking of hebben afspraken met partners in Schiedam, zodat u via de aanbieder tegen gunstige voorwaarden een aanhangwagen kunt huren in Schiedam.

Verpakkingsmaterialen in Schiedam
De meeste aanbieders van self-storage in Schiedam hebben een zeer breed assortiment van verpakkingsmaterialen beschikbaar. Zo verkopen zij diverse dozen van verschillende afmetingen, inpakpapier, matrashoezen, meubelhoezen en tape.

Gereedschapverhuur in Schiedam
Veel aanbieders van opslagruimte in Schiedam hebben afspraken gemaakt met zakelijke partners in Schiedam zodat u als huurder kunt profiteren bij bijvoorbeeld het huren van een bus met een aantrekkelijke korting. Tevens worden er vaak zaken, zoals verhuiswielen of verhuisdekens gratis ter beschikking gesteld.

Wat kan ik allemaal opslaan in Schiedam?
Inboedel, goederen, archief of voorraad, bijna alles kan en mag. Het maakt niet uit hoe groot of hoe klein, zolang als het geen ontvlambare (chemische) producten, bederfelijke levensmiddelen of illegale goederen betreft.

Vaak wordt er bij self-storage in Schiedam onderscheid gemaakt tussen de verhuur van opslagruimte aan particulieren in Schiedam en de verhuur van opslagruimte aan bedrijven in Schiedam.

Particulier in Schiedam
Particulieren kunnen bijvoorbeeld in de volgende gevallen handig gebruik maken van self-storage:

  • Tijdens verbouwing van uw huis, om uw meubelen en andere inboedel op te slaan.
  • De opslag van vakantiespullen en andere seizoensartikelen, zoals ski's, skibox, surfboard, zeilen, spullen voor de boot etc.
  • Door gezinsuitbreiding wordt de ruimte in uw huis te krap
  • Meer ruimte tijdens een verhuizing
Bij de meeste aanbieders in Schiedam kunt u al opslagruimte huren vanaf 1m3.

Voordelen self-storage particulieren (huren van opslagruimte voor particulieren bij een aanbieder van self-storage in Schiedam):

  • Uw spullen staan veilig, droog en verwarmd
  • U betaalt alleen de opslagruimte die u nodig heeft
  • U kunt gebruik maken flexibele huurtermijnen
De database bevat panden van o.a de volgende opslagruimte en self-storage verhuurders in Schiedam: ABC-opslagunits, Allsafe, Boedelbeheer, Box-Inn, Brakenhoff, Citybox, Devon self storage, Easybox, Easy-unit, Eurobox self-storage, Extrabox self-storage, Huureenbox, Kubus, Safe storage, Shurgard, Space-winner, STOOR.

Opslagruimtes-huren.nl